Ανανεώστε τον χώρο της κουζίνας σας και δώστε του μία νότα μοναδικού design με τα προϊόντα της OXO, αυτό το πασίγνωστο brand που σχεδιάζει εδώ και 30 χρόνια προϊόντα με ξεχωριστό σχεδιασμό και πρακτική χρήση. Τα προϊόντα OXO ήρθαν για να μας κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική αλλά και πιο πρακτική. Με λίγα λόγια έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στα χέρια μας αλλά και στη ζωή μας!

Προϊόντα που χαρακτηρίζονται από τη μοναδική ποιότητα κατασκευής τους, τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητά τους. Για αυτό και έχουν εγγύηση εφόρου ζωής.

Η ιστορία της OXO

Η OXO είναι μία μάρκα που γεννήθηκε από αγάπη καθώς ο ιδρυτής της, ο Sam Farber σχεδίασε το πρώτο προϊόν για ένα ζευγάρι χέρια που αγαπούσε περισσότερο από τα δικά του. Ο Sam και η σύζυγός του Betsey μαγείρευαν μαζί, όταν η ήπια αρθρίτιδα της Betsey έκανε τη χρήση του παλιομοδίτικου μεταλλικού αποφλοιωτή δύσκολη. Ήξεραν ότι έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Και έτσι ξεκίνησε η ιστορία της OXO. Δημιούργησαν την εμβληματική πλέον λαβή της OXO με τη χαρακτηριστική εργονομική της μορφή και την υπογραφή της αντιολισθητικής λαβής και τη συνδύασαν με μια κοφτερή λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η OXO γεννήθηκε, και η μάρκα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ετοιμάζουμε το φαγητό και σκεφτόμαστε τα οικιακά εργαλεία για πάντα.

Καινοτομία και Εταιρική ευθύνη

H OXO είναι μία εταιρεία η οποία δημιουργεί προϊόντα πάντα με γνώμονα το design και την καινοτομία. Πίσω από κάθε προϊόν OXO υπάρχει ένας συγκεκριμένος σκοπός, ένας τρόπος για να γίνει μία διαδικασία στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολη, πιο απλή. Εκτός από την ευκολία που προσφέρει, η OXO ενδιαφέρεται και για το περιβάλλον. Κάθε χρόνο η εταιρεία προσφέρει το 1% των πωλήσεών της σε περιβαλλοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Βρείτε τα προϊόντα της OXO στο sweetbay.gr

Στο sweetbay.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα προϊόντων OXO που θα απλοποιήσουν την παρασκευή των γλυκών σας και θα δώσουν στην κουζίνα σας ξεχωριστό design.

Ανακαλύψτε τους αναδευτήρες και δοσομετρητές της OXO, τα υπέροχα κουταλάκια παγωτού και τις μεζούρες, αλλά και τις σπάτουλες OXO σε υπέροχα χρώματα. Όλα τα προϊόντα OXO θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Στο SweetBay, θα βρείτε υπέροχα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και πρακτική. Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.

Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.