Η περίοδος του Πάσχα, εκτός από γιορτινή, είναι και δημιουργική, ειδικά για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική. Αποτελεί τη στιγμή αυτή του χρόνου που μας δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστούμε με πολλά σχέδια και χρώματα, να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα από τις γλυκιές δημιουργίες μας και να νιώσουμε για λίγο pastry chefs. Αν και εσείς είστε από αυτούς τους ανθρώπους που αρέσκονται στο να εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους τους με πρωτότυπα γλυκά, ή αν ακόμα είστε αρχάριος αλλά θέλετε να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό, το sweetbay.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το Πάσχα αξέχαστο τόσο για τους φίλους σας, όσο και για εσάς. Στην κατηγορία μας Πασχαλινά, θα βρείτε τα πάντα για να δημιουργήσετε τα γλυκά που έχετε φανταστεί, αλλά και για πάρετε έμπνευση για ακόμα περισσότερες γλυκιές δημιουργίες!

Βρείτε, μέσα από την τεράστια γκάμα εργαλείων και υλικών του sweetbay.gr μία μεγάλη ποικιλία σε Κουπάτ με πασχαλινά σχέδια, Φόρμες, Καραμελόχαρτα για να αποκτήσουν οι δημιουργίες σας εντυπωσιακή εμφάνιση, πρωτότυπες συσκευασίες αλλά και βρώσιμα διακοσμητικά!

Το πιο γλυκό Πάσχα από το sweetbay.gr

Πασχαλινά Κουπάτ: για δημιουργίες που θα μείνουν αξέχαστες

Πώς μπορεί ένα απλό γλυκό να μεταμορφωθεί σε πασχαλινό, εύκολα και χωρίς κανένα κόπο; Φυσικά με τη χρήση του σωστού κουπάτ. Μέσα στην κατηγορία Πασχαλινά Κουπάτ του sweetbay.gr έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Από δίσκους κοπής, καλούπια και stencil για μπισκότα, μέχρι και κουπάτ inox με πασχαλινά θέματα που θα σας ενθουσιάσουν!

Πασχαλινές Φόρμες: Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Μία από τις πιο δημοφιλείς και παραδοσιακές λιχουδιές του Πάσχα είναι τα σοκολατένια αυγά που κάθε χρόνο ξετρελαίνουν μικρούς (αλλά) και μεγάλους. Φέτος, μέσα από τις επιλογές που σας προσφέρει το sweetbay.gr σε φόρμες, θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας πασχαλινό αυγό και να το κάνετε όπως ακριβώς επιθυμείτε! Και αν η διαδικασία σας φαίνεται αρκετά δύσκολη, κάνετε λάθος. Εσείς, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι απλά να ετοιμάσετε την σοκολάτα σας και να την περιχύσετε μέσα στα καλούπια. Ανάλογα με τις στρώσεις σοκολάτας που θα περιχύσετε, θα πετύχετε και το ανάλογο πάχος στο αυγό σας. Τόσο απλά. Στο sweetbay.gr όμως δεν θα βρείτε καλούπια και φόρμες μόνο για σοκολατένια αυγά. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο από τα πολλά μας σχέδια σε λαγουδάκια και να ετοιμάσετε μια ξεχωριστή, γλυκιά έκπληξη για παιδιά που θα τους μείνει αξέχαστη. Οι φόρμες σοκολάτας μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, γεγονός που τις καθιστά ανθεκτικές και εύκολες στη χρήση. Επιπλέον, με τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία σοκολατένιων απολαύσεων που είναι ιδανικές για το Πάσχα.

Καραμελόχαρτα: Δώστε πασχαλινό «χρώμα» στα cupcakes και τα muffins σας

Ακόμα και η πιο απλή δημιουργία μπορεί να μετατραπεί σε πασχαλινή, απλά με τη χρήση του σωστού καραμελόχαρτου. Απογειώστε την εμφάνιση των cupcakes ή των muffins σας και δώστε τους πασχαλινό “χρώμα” με τα καραμελόχαρτα που θα βρείτε στο sweetbay.gr. Τις γιορτινές αυτές θήκες θα τις βρείτε σε ποικιλία πασχαλινών σχεδίων, από παστέλ ρίγες μέχρι πασχαλινά κουνελάκια και αυγά σε διάφορα χρώματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει και να δώσετε μία γιορτινή πινελιά στις πασχαλινές σας λιχουδιές.

Συσκευασίες: Παρουσιάστε τις δημιουργίες σας με τον καλύτερο τρόπο.

«Το παν είναι η συσκευασία» έλεγαν οι παλαιότεροι και μάλλον δεν είχαν άδικο καθώς η εμφάνιση και η συσκευασία των γλυκών σας είναι τόσο σημαντική, όσο και η γεύση τους. Γιατί πώς θα χαρίσετε στο βαφτιστήρι το πασχαλινό του αυγό (φτιαγμένο μάλιστα από τα χέρια σας) αν δεν το έχετε στο κατάλληλο κουτί; Και εδώ το sweetbay.gr ήρθε για να δώσει τη λύση. Βρείτε μοναδικές, εντυπωσιακές θήκες για πασχαλινά αυγά, βάσεις και σακούλες με πασχαλινό ντεκόρ για να δώσετε επιπλέον αξία στο δώρο σας και την παρουσίαση των γλυκών σας.

Βρώσιμα: Διακοσμήστε τα μπισκότα σας εύκολα και γρήγορα

Εδώ έχουμε την κατηγορία των πραγματικών δημιουργών. Τα βρώσιμα διακοσμητικά είναι αυτά που θα κάνουν τα μπισκότα σας, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να φτιάξετε, πραγματικά να ξεχωρίζουν. Στο sweetbay.gr θα βρείτε διακοσμητικά βάφλας, ζαχαρωτά διακοσμητικά, πέρλες και κας κας σε δεκάδες σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ξεκινήστε από σήμερα να σχεδιάζετε την πασχαλινή σας γιορτή με τη βοήθεια των πασχαλινών προϊόντων ζαχαροπλαστικής του sweetbay.gr. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσετε επαγγελματίας της ζαχαροπλαστικής.

Φυσικά η έμπνευση που μπορεί να σας προσφέρει το sweetbay.gr δεν σταματά στα πασχαλινά προϊόντα. Στο eshop μας θα βρείτε μια ποικιλία από άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής που είναι ιδανικά και για το Πάσχα. Από κόφτες μπισκότων μέχρι σακούλες ζαχαροπλαστικής και είδη διακόσμησης τούρτας, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια όμορφη και γευστική πασχαλινή γιορτή.

Στο sweetbay.gr, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα ζαχαροπλαστικής στις πιο προσιτές τιμές. Και με τη γρήγορη αποστολή και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πασχαλινές σας λιχουδιές θα φτάσουν εγκαίρως και σε άριστη κατάσταση.

Εκτός από το eshop μας, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο μπορεί να σας κατευθύνει στο να επιλέξετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.

Life is Delicious – sweetbay.gr