Μενού
Καλάθι
Δωρεάν Παράδοση σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 50€

Επιστροφές

Στη SweetBay, εκτιμούμε την ικανοποίησή σας και καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Δείτε πώς λειτουργεί η διαδικασία επιστροφής μας:


1. Έχετε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για να επιστρέψετε το προϊόν για οποιονδήποτε λόγο. Απλά στείλτε μας ένα email στο sweet@sweetbay.gr για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.


2. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή. Δυστυχώς, τα βρώσιμα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.


3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής του προϊόντος, εκτός εάν υπάρχουν ελαττώματα στο προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, θα το αναλάβουμε εμείς.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sweet@sweetbay.gr. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το SweetBay.