Αν έχετε δοκιμάσει cake pops, τότε σίγουρα ξέρετε το λόγο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα γλυκά και αντλαμβάνεστε γιατί αυτές οι μικρές γλυκιές μπουκιές έχουν πάντα ξεχωριστή θέση σε κάθε πάρτι. Όποια και αν είναι η περίσταση, είτε είναι γενέθλια, ή παιδικές συγκεντρώσεις, γαμήλιες δεξιώσεις, ή ακόμα και ένα απλό κέρασμα σε δείπνο, αυτή η υπέροχη, γλυκιά λιχουδιά κάνει τη διαφορά τόσο στο μάτι όσο και στον ουρανίσκο των καλεσμένων. Και το καλύτερο; τη λατρεύουν τα παιδιά!

Τα cake pops είναι ένας εύκολος και όμορφος τρόπος να «γλυκάνετε» τις χαρούμενες στιγμές της ζωής σας προσφέροντας μία υπέροχη λιχουδιά με επικάλυψη σοκολάτας και νόστιμό κέικ. Και η συνταγή της είναι ιδανική για αρχάριους. Υπάρχουν τόσες πολλές νόστιμες παραλλαγές που μπορείτε να φτιάξετε, τόσα χρώματα και γεύσεις που μπορείτε να προσθέσετε, που η διαδικασία παρασκευής τους είναι τουλάχιστον διασκεδαστική! Ας φτιάξουμε λοιπόν cake pops.

Συνταγή Cake Pops

Συστατικά

Εκτέλεση συνταγής

  • Αφού έχουμε φτιάξει τι κέικ της αρεσκείας μας, το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια το θρυμματίζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Ανακατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο και το τυρί κρέμα, το μέλι και τη ζάχαρη άχνη για περίπου 6-7 λεπτά.
  • Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ το τριμμένο κέικ και ανακατεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη.
  • Με τη ζύμη που έχουμε δημιουργήσει πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε στη φόρμα για cake pops.
  • Βάζουμε τη φόρμα με τη ζύμη στο ψυγείο μέχρι να έχει σφίξει καλά.
  • Λιώνουμε την κουβερτούρα και την βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Παίρνουμε τα ξυλάκια για cake pops και βουτάμε τη μία άκρη τους στη λιωμένη σοκολάτα, έπειτα τα βάζουμε στα cake pops.

Στη συνέχεια μπορούμε να βάλουμε πάνω στη σοκολάτα όποιο διακοσμητικό θέλουμε για να δώσουμε χρώμα και ξεχωριστή γεύση στα cake pops μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε πολύχρωμες πέρλες, κας κας και τρούφες, ώστε να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Στο SweetBay μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να δημιουργήσετε τα δικά σας, υπέροχα cake pops! Mέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, μπορείτε να βρείτε καλαμάκια για cake pops, φόρμες, μείγματα για κέικ, κουβερτούρες, κας κας, πέρλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει τα cake pops σας μοναδικά!

Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στα είδη ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.

Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.