Το Πάσχα φέρνει μαζί του την εποχή της δημιουργίας και της οικογενειακής ενότητας, καθώς και τα πασχαλινά έθιμα όπως είναι και το πασχαλινό αυγό. Το αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό μικρών και μεγάλων εκτός από το πασχαλινό τσουρέκι, είναι το σοκολατένιο πασχαλινό αυγό. Αυτή η υπέροχη σοκολατένια γεύση του μας θυμίζει σε όλους στιγμές της παιδικής μας ηλικίας και το πόσο χαρούμενοι νιώθαμε όταν είχαμε στα χέρια μας ένα πασχαλινό σοκολατένιο Αυγό! Καθώς η γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, η ομάδα μας στο SweetBay ετοιμάζεται να μοιραστεί μαζί σας μια από τις πιο αγαπημένες πασχαλινές δραστηριότητες: Τη διακόσμηση πασχαλινών αυγών με ζαχαρόπαστα!


Οι πασχαλινές δημιουργίες ενώνουν τις οικογένειες και δημιουργούν αξέχαστες στιγμές. Με την αναγνώριση της σημασίας της παράδοσης, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη μαγεία της ζαχαρόπαστας και της διακόσμησης των πασχαλινών αυγών μαζί μας.


Πώς να Διακοσμήσετε τα Πασχαλινά Αυγά με Ζαχαρόπαστα:

  • Βήμα 1: Σκουπίζετε καλά το αυγό ώστε να φύγουν τυχόν εξογκώματα από την σοκολάτα, πρέπει να φοράτε γάντια για να μην μεταφέρετε τη θερμοκρασία των χεριών σας στη σοκολάτα.
  • Βήμα 2: Ανοίγετε σε φύλλο την ζαχαρόπαστα, τόσο ώστε να καλύπτει κάτι περισσότερο απ’την γραμμή που ενώνονται τα δύο κομμάτια του αυγού ή μεγαλύτερο φύλλο ώστε να καλύψετε ολόκληρο το αυγό.
  • Βήμα 3: Αλείφετε όλη την επιφάνεια με την κόλλα ζαχαροπλαστικής και καλύπτετε με την ζαχαρόπαστα.
  • Βήμα 4: Δουλεύετε τη ζαχαρόπαστα από μέσα προς τα έξω και πιέζετε πολύ ελαφρά με το χέρι σας για να μην κάνει φουσκάλες και να μην τσαλακώνεται.
  • Βήμα 5: Αφού κολλήσει κόβετε κατά μήκος της γραμμής ένωσης των δύο τμημάτων του αυγού με το ειδικό κοπίδι και αφαιρείτε την περίσσεια ζαχαρόπαστα. Προσοχή το κοπίδι πρέπει να είναι πλαστικό για να μην χαράξετε τη σοκολάτα.
  • Βήμα 6: Μόλις ολοκληρώσετε το σχέδιο που επιθυμείτε τοποθετείτε το αυγό στη βάση του.


Με τη δημιουργικότητά σας και τα χρώματα της ζαχαρόπαστας, μπορείτε να δημιουργήσετε πασχαλινά σοκολατένια αυγά που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα! Τα σοκολατένια αυγά του SweetBay θα τα βρείτε με πλούσια Ελληνική Σοκολάτα Γάλακτος και με Σοκολάτα Υγείας, επιλέγοντας τα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.


Επίσης, το SweetBay έχει μία μοναδική συλλογή χρωμάτων σε Ζαχαρόπαστες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για την καλύτερη διακόσμηση των πασχαλινών σας αυγών, η οποία αποτελείται από χρώματα όπως το γαλάζιο, το ιβουάρ, το κίτρινο το καφέ και πολλά ακόμη που μπορείτε να τα εξερευνήσετε στο site μας!


Ενώνοντας την παράδοση με τη δημιουργική έκφραση, δημιουργούμε υπέροχες, γλυκές αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας. Ας αφήσουμε τη φαντασία να μας οδηγήσει και ας δημιουργήσουμε μαζί τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά, σοκολατένια αυγά!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.