Πλησιάζει η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 του Φλεβάρη και στο SweetBay είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο SweetBay πιστεύουμε ότι η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, από μία αγκαλιά μέχρι την παρασκευή ενός πανέμορφου, σπιτικού γλυκού. Ας κάνουμε, λοιπόν, αυτή την ημέρα ακόμη πιο ιδιαίτερη παρουσιάζοντάς σας τις πιο κατάλληλες κατηγορίες προϊόντων που θα μπορούσατε να επιλέξετε απο το SweetBay για να ενθουσιάσετε τους αγαπημένους σας.


Τα Βρώσιμα του SB για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το SweetBay είναι εδώ για να σας δώσει τις πιο μοναδικές ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ξεκινώντας με την αναφορά στην κατηγορία με τα Βρώσιμα. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία αυτή θα βρείτε πολλές επιλογές με τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε τα αγαπημένα σας γλυκά όπως είναι το Sprinklicious mix καρδούλες, το ροζ καραμελάκι, τα Κας Κας Αγίου Βαλεντίνου, κόκκινα, ροζ-λευκές και πολύχρωμα ζαχαρωτά που έρχονται σε σχήματα καρδιάς, λουλουδιών και πολλά ακόμη. Ακόμη, θα βρείτε πολλών ειδών πέρλες για την διακόσμηση των γλυκών σας αλλά και για πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις κάθε περίστασης και εποχής.


Τα Καλούπια και οι Φόρμες

Θα αποτελούσαν παράλειψη να μην αναφερθούν οι 2 από τις πιο σημαντικές κατηγορίες προϊόντων που πρέπει να προμηθευτείτε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αρχικά με τα Καλούπια του SweetBay που είναι τα ιδανικότερα για την ημέρα της αγάπης, μπορείτε να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας γλυκά σε σχέδια όπως είναι οι καρδούλες, οι βόμβες με καρδούλες, οι καρδιές, τα τριαντάφυλλα και πολλά ακόμη που έχετε την ευκαιρία να τα αναζητήσετε στο site μας. Επίσης, μία ακόμη σημαντική κατηγορία που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη είναι οι Φόρμες του SweetBay ειδικά σχεδιασμένες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως είναι η Φόρμα για Καρδιά και πολλά ακόμη προϊόντα όπως το ρυθμιζόμενο τσέρκι καρδιά και τα αντικολλητικά ταψιά.


Τα Καραμελόχαρτα και τα Κουπάτ 

Τα πιο γιορτινά Κουπάτ και Καραμελόχαρτα βρίσκονται στο SweetBay και σας περιμένουν για να τα προμηθευτείτε! Στην κατηγορία Κουπάτ Αγίου Βαλεντίνου θα βρείτε πολλά σπάνια Κουπάτ με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε τις γευστικές σας δημιουργίες, όπως είναι το Κουπάτ ζευγάρι, η διπλή καρδιά, η γεωμετρική καρδιά, η μεταλλική καρδιά, η μεταλλική επιγραφή ‘LOVE’ και πολλά ακόμη σχέδια. Επιπλέον, τα Καραμελόχαρτα είναι ιδανική επιλογή καθώς προσθέτουν χρώμα και διασκέδαση σε μια ποικιλία γλυκών και αλμυρών απολαύσεων και είναι εδώ με πολλές επιλογές όπως τα κόκκινα καραμελόχαρτα, τα καραμελόχαρτα με μηνύματα αγάπης, τα ασημί και πολλά άλλα.


Δημιουργήστε τις πιο αξέχαστες στιγμές με τα προϊόντα του SweetBay και εκφράστε την αγάπη σας με τον πιο γλυκό τρόπο,όπως μόνο εσείς ξέρετε. Εξερευνήστε στο site μας τις παραπάνω κατηγορίες και ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα των μοναδικών προϊόντων του Αγίου Βαλεντίνου που έχουμε ετοιμάσει για εσάς και τους αγαπημένους σας.


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.