Καθώς το Καλοκαίρι πλησιάζει και οι μέρες γεμίζουν με φως και πολύ ζέστη, η επιθυμία για δροσερά και απολαυστικά γλυκά γίνεται ακόμα πιο έντονη σε όλους μας. Το SweetBay είναι εδώ για να σας προσφέρει μια ποικιλία από υλικά και μείγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά καλοκαιρινά γλυκά τα οποία θα κλέψουν την παράσταση! Ας δούμε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι και πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.


Μαρμελάδες για Topping σε Cheesecake

Ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά γλυκά όλων είναι το Cheesecake. Με τη φρεσκάδα και την κρεμώδη υφή του, το cheesecake γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό με την προσθήκη Μαρμελάδας. Στο SweetBay, θα βρείτε μια ποικιλία από Μαρμελάδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως topping για το cheesecake σας. Φράουλα, ροδάκινο, βερίκοκο, φρούτα του δάσους και πολλά ακόμη που θα εξερευνήσετε στο site μας, οι επιλογές είναι ατελείωτες και θα δώσουν στο γλυκό σας μια επιπλέον νότα δροσιάς και γεύσης. Επίσης, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη Φεγεντίνη για να την τοποθετήσετε στη βάση του γλυκού και να την κάνετε πιο crunchy, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!


Το Μείγμα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής του SweetBay

Τα Κορνεδάκια, το Μιλφέιγ, η Μπουγάτσα, οι Γλώσσες, οι Μπαμπάδες και πολλά ακόμη είναι παραδοσιακά γλυκά που μπορούν να αποκτήσουν μια φρέσκια, καλοκαιρινή διάσταση με το κατάλληλο Μείγμα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής από το SweetBay. Με το Μείγμα μας, μπορείτε να φτιάξετε Κρέμα Ζαχαροπλαστικής πλούσια και βελούδινη, ιδανική για να γεμίσετε τα κορνεδάκια σας ή για να στρώσετε ανάμεσα στις τραγανές στρώσεις του μιλφέιγ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες ή μύρτιλα, για μια πραγματικά καλοκαιρινή αίσθηση που θα σας αφήσει με πολλές ευχάριστες γευστικές αναμνήσεις.


Σιρόπια Kenfood και Φορμάκια Παγωτού

Το παγωτό είναι αναμφίβολα το αγαπημένο γλυκό του καλοκαιριού. Με τα Σιρόπια Kenfood από το SweetBay, μπορείτε να δώσετε μοναδική γεύση και χρώμα στο παγωτό σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία γεύσεων όπως η σοκολάτα, το βύσσινο, η καραμέλα και πολλές ακόμη, δημιουργώντας εντυπωσιακά παγωτά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Για να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο διασκεδαστική, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα φορμάκια παγωτού του SweetBay, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε παγωτά σε διάφορα σχήματα και μεγέθη όπως Ταψί Σιλικόνης μίνι Σπιράλ με θήκη για Ξυλάκι 4 θέσεων, το Καλούπι σιλικόνης μίνι Καρδιά με θήκη για Ξυλάκι 3 θέσεων και πολλά ακόμη που θα βρείτε στην κατηγορία Φόρμες σιλικόνης πολλαπλών θέσεων.


Μείγμα Βάφλας σε Συνδυασμό με Παγωτό

Οι βάφλες αποτελούν μια εξαιρετική βάση για να σερβίρετε το παγωτό σας. Με το Μείγμα Βάφλας από το SweetBay, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα σε μόλις 3 βήματα βάφλες με τέλεια υφή και γεύση. Συνδυάστε τις με παγωτό, σιρόπια και φρέσκα φρούτα για ένα απολαυστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο!


Pistachio Butter για Cheesecake

Αν θέλετε να δώσετε μια πιο ιδιαίτερη γεύση στο cheesecake σας, το pistachio butter του SweetBay είναι η ιδανική επιλογή. Προσθέστε το στην κρέμα του cheesecake και δημιουργήστε ένα μοναδικό pistachio cheesecake που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Η πλούσια γεύση του φυστικιού θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο κλασικό γλυκό, δημιουργώντας μία μοναδική αίσθηση απόλαυσης.


Ζαχαρόπαστα με Καλοκαιρινά Φωτεινά Χρώματα

Η Ζαχαρόπαστα είναι το ιδανικό υλικό για να διακοσμήσετε τα καλοκαιρινά σας γλυκά με φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Δημιουργήστε όμορφα σχέδια και προσθέστε μια δόση καλοκαιρινής διάθεσης στα γλυκά σας με χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο, το γαλάζιο και πολλά ακόμη. Με τη ζαχαρόπαστα του SweetBay οι δημιουργικές δυνατότητες είναι απεριόριστες, γι΄ αυτό μην διστάσετε να πειραματιστείτε. 


Μείγμα Μαρέγκας για Πάβλοβα

Η πάβλοβα είναι ένα ελαφρύ και αέρινο γλυκό που συνδυάζεται τέλεια με φρέσκα φρούτα, όπως οι φράουλες. Με το Μείγμα Μαρέγκας από το SweetBay, μπορείτε να φτιάξετε την τέλεια βάση για την πάβλοβα σας. Στολίστε την με φρέσκες φράουλες και άλλα καλοκαιρινά φρούτα για ένα δροσιστικό και γευστικό επιδόρπιο.


Το καλοκαίρι είναι η εποχή για δροσερά και ελαφριά γλυκά που μας προσδίδουν ένα πιο δροσερό και ταυτόχρονα απολαυστικό κλίμα στην καθημερινότητά μας. Με τα προϊόντα του SweetBay, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές καλοκαιρινές γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν την οικογένεια και τους φίλους σας. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε τα προϊόντα που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας στιγμές ακόμα πιο γλυκές. Δοκιμάστε τα και αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις για αξέχαστα καλοκαιρινά γεύματα.


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.