Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο ακολουθούν την παραδοσιακή νηστεία του Πάσχα. Η αυξανόμενη απήχηση αυτής της πρακτικής αντανακλά την αυξανόμενη επιθυμία πολλών ανθρώπων να συνδεθούν με τις παραδόσεις τους και να προβούν σε πνευματική ανανέωση κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου. Τα γλυκά εννοείται πως δε λείπουν αυτές τις μέρες, γι’αυτό και τα άτομα που κάνουν νηστεία καταναλώνουν νηστίσιμα γλυκά, είτε αγοράζοντάς τα απ’έξω είτε παρασκευάζοντάς τα στο σπίτι.


Τα νηστίσιμα γλυκά του SweetBay

Το SweetBay είναι εδώ για να σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε στο σπίτι τα αγαπημένα σας νηστίσιμα γλυκά, παρασκευάζοντάς τα γρήγορα και εύκολα με πολύ απλά βήματα, ενθουσιάζοντας τους συγγενείς και φίλους σας!


Μείγμα Sweetbay Pancake Vegan 500gr

Από τα πιο νόστιμα γλυκά που μπορείτε να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα σε 4 μόλις βήματα είναι τα Vegan Pancakes με το Μείγμα του SweetBay! Εάν νηστεύετε ή ακολουθείτε vegan διατροφή το συγκεκριμένο Μείγμα είναι για σας και θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του, καθώς απολαμβάνετε vegan pancakes χωρίς να ξεφεύγετε από το διατροφικό σας πλάνο.


Πώς να φτιάξετε Pancake Vegan:

  • Βήμα 1. Προσθέτουμε σ'ένα μπολ 500gr μείγμα με 500gr νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε έναν χυλό.
  • Βήμα 2. Τοποθετούμε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο στο μάτι της κουζίνας και περιμένουμε να ξεσταθεί πολύ καλά.
  • Βήμα 3. Μόλις ζεσταθεί πολύ καλά το τηγάνι με το βούτυρο περίπου στους 180°C με μια βαθειά κουτάλα προσθέτουμε μείγμα στο τηγάνι.
  • Βήμα 4. Όταν αρχίσει και κάνει φουσκάλες, γυρίζουμε το pancake από την άλλη πλευρά και περιμένουμε να πάρει χρώμα.


Μείγμα Sweetbay Waffle Complete Vegan 500gr

Τώρα οι αγαπημένες σε όλους Βάφλες έχουν έρθει σε μορφή Vegan για τους λάτρεις της νηστείας και της Vegan διατροφής με το νέο Μείγμα Waffle Complete Vegan του SweetBay! Με 3 πολύ απλά και εύκολα βήματα είστε σε θέση να φτιάξετε τις πιο νόστιμες σπιτικές vegan βάφλες συνδυάζοντάς τες με αγαπημένους σας συνδυασμούς όπως το παγωτό, το σιρόπι ή το φυστικοβούτυρο.


Πώς να φτιάξετε Waffle Complete Vegan:

  • Βήμα 1: Τοποθετείτε σε ένα μπολ το μείγμα 500gr και το νερό 500gr και ανακατεύετε με αναδευτήρα χειρός μέχρι να δημιουργήσετε ένα μείγμα.
  • Βήμα 2: Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  • Βήμα 3: Ψήνετε σε βαφλιέρα στους 200°C για 3,5 λεπτά περίπου.


Μείγμα Sweetbay Cake Season Vanilla Vegan 500gr

Είστε λάτρεις του Κέικ Βανίλια και ακολουθείτε τη Vegan διατροφή ή νηστεύετε; Το Μείγμα Cake Season Vanilla Vegan είναι για εσάς! Σε 2 μόλις βήματα είστε σε θέση να παρασκευάσετε το πιο αφράτο, νόστιμο και σπιτικό Vegan Κέικ Βανίλια που θα τους ενθουσιάσει όλους. Μπορείτε να το συνδυάσετε με vegan αλείμματα, σιρόπια και κρέμες που θα βρείτε στο site του SweetBay!


Πώς να φτιάξετε Cake Season Vanilla Vegan:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμειγνύετε σε αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά περίπου.
  • Βήμα 2: Ψήνετε στους 160-180°C για 50-60 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο.


Δημιουργήστε στο σπίτι τα αγαπημένα σας γλυκά και απολαύστε τα μαζί με τους αγαπημένους σας! Μπορείτε να διαμορφώσετε υπέροχες αναμνήσεις από την περίοδο της νηστείας με τα παραπάνω Μείγματα που σας προσφέρει το SweetBay, μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να χρησιμοποιήσετε τον μικρό ζαχαροπλάστη που κρύβεται μέσα σας!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.