Tο SweetBay, ως ο αγαπημένος σας προορισμός για τις πιο γλυκές και εύκολες δημιουργίες έρχεται για να δώσει τη μοναδική ευκαιρία να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μεγάλες προσφορές έως και -50%! Η περίοδος του Πάσχα είναι η ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας γλυκά και να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα της εορτής μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


Αυτήν την περίοδο, όλα τα πασχαλινά προϊόντα μας έχουν εκπτώσεις έως και -50%! Αξιοποιήστε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρεται για να εξοπλιστείτε με όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία των πιο λαχταριστών πασχαλινών εδεσμάτων, ενθουσιάζοντάς τους όλους στο πασχαλινό τραπέζι. Πιο συγκεκριμένα, οι μοναδικές μας προσφορές ισχύουν για τα Πασχαλινά Κουπάτ, τα Μείγματα για το πασχαλινό τραπέζι, τα Σοκολατένια Αυγά, τις Πασχαλινές Φόρμες καθώς και για τα Πασχαλινά μας Βρώσιμα.


Πασχαλινά Κουπάτ

Το SweetBay έχει φροντίσει και προσφέρει μοναδικές προσφορές έως -50% στα πολύ απαραίτητα πασχαλινά κουπάτ, τα οποία είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε γλυκές λιχουδιές που θα κλέψουν την παράσταση στο πασχαλινό σας τραπέζι. Με μια ποικιλία από σχέδια και μεγέθη, τα κουπάτ προσφέρουν την απαραίτητη λειτουργικότητα και αισθητική για να δημιουργήσετε μοναδικά γλυκά. Από ερωτευμένα κουνελάκια και πασχαλινά αυγά μέχρι παπάκι και λουλούδι, τα σχέδια στα Κουπάτ είναι ατελείωτα και μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη δική σας φαντασία!


Μείγματα για το Πασχαλινό τραπέζι

Τα Μείγματα για το πασχαλινό τραπέζι δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις πασχαλινές μας προσφορές, καθώς είναι η βάση για τη δημιουργία των αγαπημένων πασχαλινών γλυκών. Με τα Μείγματα του SweetBay μπορείτε να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας πασχαλινά γλυκά στο σπίτι σε λίγα μόλις βήματα, εύκολα και γρήγορα! Πιο αναλυτικά, τα πασχαλινά μας Μείγματα είναι το Μείγμα Τσουρέκι, το Μείγμα Sweetbay Cookies Choco Grande, το Μείγμα Sweetbay Τσουρέκι Choco Mix και πολλά ακόμη που μπορείτε να τα βρείτε στο site μας.


Σοκολατένια Αυγά

Τα Σοκολατένια Αυγά του SweetBay είναι το σύμβολο της γλυκιάς απόλαυσης και της εορταστικής διάθεσης του Πάσχα. Με διάφορα μεγέθη, αυτά τα αυγά προσφέρουν μια λαχταριστή εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, θυμίζοντας σε όλους τα παιδικά μας χρόνια!


Πασχαλινές Φόρμες

Οι Πασχαλινές Φόρμες είναι οι κατάλληλες για να δώσετε σχήμα και στυλ στα πασχαλινά γλυκά σας. Το SweetBay έχει μία τεράστια συλλογή με πασχαλινές Φόρμες για όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Από κλασικές φόρμες για πασχαλινά αυγά και λαγούς μέχρι φόρμες για πασχαλίτσες και πεταλούδες, στο SweetBay θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις πιο εντυπωσιακές πασχαλινές δημιουργίες.


Πασχαλινά Βρώσιμα

Τα Πασχαλινά Βρώσιμα του SweetBay είναι η τελευταία λεπτομέρεια που θα κάνει τα πασχαλινά γλυκά σας να ξεχωρίζουν! Από Κας Κας πασχαλινά και Ζαχαρωτά πασχαλινά Λουλούδια μέχρι Ζαχαρωτές Πεταλούδες και Διακοσμητικά Βάφλας σε σχέδια Αυγού και Λαγού, τα ζαχαρωτά διακοσμητικά μας προσφέρουν ατελείωτες επιλογές για να δώσετε ζωή στις δημιουργίες σας και με μία δόση δημιουργικότητας να φτάσετε σε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που θα το ζηλεύουν όλοι.


Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας! Επισκεφθείτε σήμερα το site του SweetBay και ανακαλύψτε τον κόσμο της πασχαλινής γλυκιάς δημιουργίας με μοναδικές εκπτώσεις! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να δημιουργήσετε τις πιο γλυκές στιγμές του Πάσχα με τη βοήθεια του SweetBay!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.