Όλοι προσπαθούμε να έχουμε ένα υγιές και αθλητικό σώμα όχι μόνο για την εμφάνισή μας αλλά και για την ψυχική μας υγεία, καθώς οποιαδήποτε φυσική δυσκολία στέκεται εμπόδιο στο σώμα μας, μας επηρεάζει κ εμάς τους ίδιους ψυχολογικά. Κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο του γυμναστηρίου, κάποιοι άλλοι των αθλημάτων ή του τρεξίματος, όλοι όμως έχουν ένα κοινό το οποίο ονομάζεται υγιεινή διατροφή, αφού είναι απαραίτητος συνδυασμός για τον οποιονδήποτε στόχο έχει ο καθένας. Δυστυχώς, όμως, λόγω της καθημερινής ρουτίνας, είναι πολύ δύσκολο να ακολουθούμε μια σειρά γευμάτων στο σπίτι, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητο να πρέπει να βρίσκουμε τα ιδανικά σνακ τα οποία θα μπορούμε να καταναλώνουμε μέσα στη μέρα μας και θα μας δίνουν την απαραίτητη διατροφική αξία που χρειαζόμαστε για τους στόχους που επιθυμούμε να επιτύχουμε. Ένα από τα πιο γευστικά, εύκολα στη χρήση και πλούσια διατροφικά σνακ, είναι οι μπάρες πρωτεΐνης χωρίς ζάχαρη. Tα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, όπως είναι οι μπάρες πρωτεΐνης, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πολλοί απολαμβάνουν αυτές τις μπάρες επειδή είναι ένας βολικός τρόπος για να λάβουν πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Τα οφέλη της Μπάρας Πρωτεΐνης

Οι μπάρες πρωτεΐνης είναι μικρές και μπορούν να καταναλωθούν γρήγορα και παρέχουν μια εύκολη λύση για όσους δεν έχουν τον χρόνο ή τους πόρους για να φτιάξουν πιο πολύπλοκα γεύματα. Σας κρατούν χορτάτους για περισσότερες ώρες και περιορίζουν την πείνα, κρατώντας σας μακριά από junk foods και σκόρπια γλυκά σνακ. Ακόμη, συνήθως περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών και φυτικών ινών, ώστε να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο χορτάτοι, καθώς και άλλες απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για να εξασφαλίσετε μία ισορροπημένη διατροφή. Η πρωτεΐνη που κυριαρχεί σε αυτό το σνακ είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για όσους επιζητούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς αποτελούν τις βασικές ουσίες που χρειάζεται το σώμα για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων. Χρειάζονται επίσης στην πέψη και βοηθούν στην παραγωγή αντισωμάτων που καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Πέραν όμως του προφανούς που έχει να κάνει και με την ανάπτυξη μυϊκού ιστού, η πρωτεΐνη δίνει ενέργεια, τονώνει τη μνήμη και βοηθάει στη σωματική αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Μία μπάρα πρωτεΐνης που καταναλώνεται πριν από την άσκηση, παρέχει σταθερή ενέργεια κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι αθλητές και όσοι ασχολούνται με τη φυσική τους κατάσταση , χρειάζονται πολύ περισσότερη πρωτεΐνη και ενέργεια από τους υπόλοιπους ανθρώπους, έτσι οι μπάρες πρωτεΐνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσουν την απαραίτητη ώθηση ενέργειας πριν από την προπόνηση ή μετά από αυτήν για τη γρηγορότερη αποκατάσταση.

Μείγμα SweetBay Μπάρα Πρωτεΐνης Banoffee

Ξέρουμε όλοι ότι τα καλύτερα και πιο υγιεινά γεύματα είναι τα σπιτικά, γι αυτό ήρθε στο SweetBay το νέο Μείγμα Μπάρα Πρωτεΐνης Banoffee Χωρίς Ζάχαρη, για να σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας και στην παρασκευή του πιο υγιεινού σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνη και σε ενέργεια, θυμίζοντάς σας την αγαπημένη σας γεύση του γλυκού Banoffee χωρίς προσθήκη ζάχαρης! Η διατροφική αξία στις μπάρες πρωτεΐνης του SweetBay είναι αδιαμφισβήτητα πλούσια σε πρωτεΐνη και σε ενέργεια όπως φαίνεται και παρακάτω μαζί με τη συνταγή μας:

Συνταγή SweetBay Μπάρα Πρωτεΐνης Banoffee

  • Βήμα 1: Τοποθετείτε σε ένα μπολ το μείγμα 500gr με το νερό 75gr και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Βήμα 2: Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά τοποθετείτε το μείγμα σε μια λαμαρίνα ή ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα και το απλώνετε με τα χέρια σας στο πάχος που θέλετε και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  • Βήμα 3: Μετά από 3 ώρες βγάζετε το μείγμα από το ψυγείο και κόβετε σε μπάρες.


Διατροφική αξία ανά 100gr.:

Ενέργεια: 400 kcal.

Πρωτεΐνες: 20,9gr.

Υδατάνθρακες: 46,1gr εκ των οποίων σάκχαρα: 30,1gr.

Λιπαρά: 16,2gr εκ των οποίων κορεσμένα: 12,6gr.

Εδώδιμες ίνες: 6,9gr.Αλάτι: 0,1gr.


Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν τις μπάρες πρωτεΐνης ως μια βοήθεια στην προσπάθειά τους να χάσουν βάρος. Σ’ αυτήν την περίπτωση, θεωρούνται ως ένας γρήγορος τρόπος για να αντικατασταθεί ένα γεύμα, ειδικά το πρωινό. Άλλοι χρησιμοποιούν τις μπάρες ως βοήθημα για να χτίσουν μυϊκή μάζα παράλληλα με τις προπονήσεις τους στο γυμναστήριο. Οποιονδήποτε στόχο έχει ο καθένας ένα είναι το σίγουρο, οι μπάρες πρωτεΐνης είναι ίσως το πιο υγιεινό σνακ που μπορείτε να βρείτε και δε χρειάζεται να αποφεύγετε τις αγαπημένες σας γεύσεις γλυκών και οι μπάρες πρωτεΐνης Banoffee του SweetBay είναι απόδειξη αυτού. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλλά γεμάτες γεύση, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια γλυκιά στιγμή που ταιριάζει στον υγιεινό τρόπο ζωής σας. Με την απόλυτη ισορροπία πρωτεΐνης, φυτικών συστατικών, και φυσικών γλυκαντικών, οι μπάρες πρωτεΐνης Banoffee προσφέρουν μια πηγή ενέργειας που διαρκεί, χωρίς τις περιττές προσθήκες.


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.