Η ζωή όλων των ανθρώπων που λατρεύουν τη ζαχαροπλαστική σίγουρα θα γινόταν πιο εύκολη αν δε χρειαζόταν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία και από τους φούρνους, αλλά να είχαν τη δυνατότητα να τα παρασκευάζουν στο σπίτι. Το SweetBay έρχεται για να καλύψει αυτήν την ανάγκη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία μειγμάτων με τα οποία ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ανάλογα τις προτιμήσεις του το γλυκό που επιθυμεί μόνος του.


Το Μείγμα 4 σε 1 του SweetBay

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο και χρήματα θα γλιτώνατε αν μπορούσατε να φτιάξετε με το ίδιο Μείγμα μαγειρικής 4 διαφορετικά αγαπημένα σας γλυκά; Τώρα με το νέο Μείγμα SweetBay 4 σε 1 έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αφράτο Κέικ, το ζουμερό Ραβανί, σιροπιαστή Καρυδόπιτα και τα αγαπημένα σας Muffins, το μόνο που διαφέρει είναι ο τρόπος του ψησίματος! Απολαύστε τα μαζί με φίλους και συγγενείς ή χαρίστε τα σε επισκέψεις, ενθουσιάζοντάς τους όλους με το τελικό αποτέλεσμα οποιουδήποτε από τα τέσσερα παραπάνω γλυκά.


Αν δεν επιθυμείτε κάτι σιροπιαστό μπορείτε να φτιάξετε το Κέικ, αλλά αν θέλετε μικρότερη ποσότητα γλυκού μία έξυπνη και γρήγορη ιδέα είναι η επιλογή των Muffins:


Συνταγή για Κέικ και Muffins:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 250gr νερό και 150gr λάδι.
  • Βήμα 2: Χτυπάτε στην 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά και στην 3η ταχύτητα για 3 λεπτά.
  • Βήμα 3: Ψήνετε στους 180°C ανάλογα τον φούρνο.


Αν ψάχνετε να ολοκληρώσετε με τον πιο γλυκό τρόπο το γεύμα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το απολαυστικό Ραβανί με τον παρακάτω τρόπο:


Συνταγή για Ραβανί:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 200gr νερό, 200gr λάδι και 50gr σιμιγδάλι ψιλό.
  • Βήμα 2: Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C - 200°C ανάλογα τον φούρνο.
  • Βήμα 3: Για το σιρόπι βάζετε σε κατσαρολάκι 500ml νερό και 600gr ζάχαρη και μόλις βράσει αφαιρείτε από την φωτιά. Για να σιροπιαστεί πρέπει να είναι κρύο το γλυκό και χλιαρό το σιρόπι.


Είστε λάτρης του παγωτού και ψάχνετε εναλλακτικές γλυκών να το συνδυάσετε; Η καλύτερη επιλογή με αυτό το μείγμα που σας προσφέρει το SweetBay είναι η Καρυδόπιτα:


Συνταγή για Καρυδόπιτα:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 210gr νερό, 200gr λάδι, 1,5gr κανέλα, 0,5gr γαρύφαλλο, 7,5gr κακάο και 150gr καρύδια.
  • Βήμα 2: Χτυπάτε στην 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.
  • Βήμα 3: Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C ανάλογα τον φούρνο.
  • Βήμα 4: Για το σιρόπι βάζετε σε κατσαρολάκι 500ml νερό και 600gr ζάχαρη και μόλις βράσει αφαιρείτε από την φωτιά. Για να σιροπιαστεί πρέπει να είναι κρύο το γλυκό και χλιαρό το σιρόπι.


Μόνο το Μείγμα SweetBay 4 σε 1 σας δίνει την ευκαιρία να παρασκευάσετε 4 αγαπημένα σας γλυκά στο σπίτι, γρήγορα και εύκολα, με το ίδιο μείγμα. Μπείτε στο site και ανακαλύψτε όλα τα μείγματα του SweetBay επιλέγοντας το ιδανικό με βάση τις προτιμήσεις σας. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.