Όλες οι μαμάδες θέλουν τα καλύτερα για τα μικρά τους παιδιά, τόσο στο θέμα της καθημερινής τους ζωής όσο και στον τομέα της διατροφής. Γι’αυτό το SweetBay έχει δημιουργήσει μία κατηγορία προϊόντων με τίτλο ‘Μαμά και Παιδί’ και εκεί συμπεριλαμβάνονται προϊόντα όπως μαρμελάδες, αλείμματα και σιρόπια τα οποία είναι τα πιο κατάλληλα για την υγιεινή διατροφή των μικρών μας φίλων. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν εξαιρετική γεύση χωρίς την προσθήκη υπερβολικής ζάχαρης, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαμβάνουν γλυκές στιγμές χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην υγεία τους.


ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

Πιο συγκεκριμένα, η μητρότητα είναι ένας ανεκτίμητος ρόλος και στο SweetBay τον γιορτάζουμε με προϊόντα που είναι τα ιδανικά τόσο για το μικρό παιδί όσο και για τη μαμά. Εκτός από το ότι δεν περιέχουν προσθήκη ζάχαρης, τα Αλείμματα, οι Μαρμελάδες και τα Σιρόπια μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ γεύσης και υγείας. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα προϊόντα θα αναλύσουμε παρακάτω.


Τα ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

Όλα τα προϊόντα που επιλέχθηκαν από το SweetBay στην κατηγορία ‘Μαμά και Παιδί’ είναι τα πιο υγιεινά, βιολογικά προϊόντα τόσο για το παιδί όσο και για τη μαμά. Όσον αφορά τα αλείμματα υπάρχει η βιολογική κρέμα με πραλίνα φουντουκιού, το αμυγδαλοβούτυρο, το βούτυρο κάσιους, φυστικοβούτυρο απαλό και τραγανό και πολλά ακόμη που μπορείτε να βρείτε στο site μας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα προϊόντα προέρχονται από Ελληνική παραγωγή, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς μας!


Οι ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ

Επιλέξτε τη Μαρμελάδα που προτιμάτε ανάμεσα από πολλές επιλογές με ατελείωτες γεύσεις, αλείφοντάς την στο αγαπημένο πρωινό του παιδιού σας ή στο γλυκό που μόλις δημιουργήσατε όπως pancakes, βάφλες, κρέπα και πολλά ακόμη που το SweetBay σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε στο σπίτι γρήγορα και εύκολα με τα μείγματα γλυκών που σας προσφέρει. Αναλυτικότερα, μερικές γεύσεις είναι το βερίκοκο, τα φρούτα του δάσους, το μήλο και το ρόδι με σταφύλι. Το ρόδι ,ειδικά, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγιεινή διατροφή μικρών και μεγάλων, καθώς προστατεύει την υγεία της καρδιάς, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την ποιότητα των οστών και πολλά ακόμη. Τέλος, το SweetBay έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά το βιολογικό Σιρόπι Σφενδάμου, το οποίο περιέχει μαγγάνιο και ψευδάργυρο με αποτέλεσμα να δίνει καθημερινά την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται το παιδί σας αλλά και εσείς οι ίδιοι.


Στο SweetBay προσφέρουμε όχι μόνο προϊόντα, αλλά και την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεστε για να φροντίσετε τα μικρά σας παιδιά. Εξερευνήστε τις υγιεινές και νόστιμες επιλογές μας και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο χαρά για εσάς και τους αγαπημένους σας. Ανακαλύψτε και μελετήστε τη νέα μας κατηγορία ‘Μαμά και Παιδί’ και δώστε στο παιδάκι σας την καλύτερη δυνατή αγάπη και φροντίδα που χρειάζεται.


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.