Μενού
Καλάθι
Δωρεάν Παράδοση σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 50€

Απομίμηση Σοκολάτας Λευκή Σε Σταγόνες 500gr Sweetbay

Απομίμηση Σοκολάτας Λευκή Σε Σταγόνες 500gr Sweetbay
Απομίμηση Σοκολάτας Λευκή Σε Σταγόνες 500gr Sweetbay
Είδος Απομιμήσεις
Βάρος 500gr
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,96€
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: SWEETBAY
  • Κωδικός: 053-0054-500


Απομίμηση λευκής σοκολάτας σε σταγόνες με πραγματικά πλούσια και γεμάτη γεύση.

Λιώσιμο απομίμησης σοκολάτας σε μπεν μαρί.
Χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα και ένα σκεύος(μπολ ανοξείδωτο ή γυάλινο)που να αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία. Ακουμπήστε το σκεύος πάνω στο στόμιο της κατσαρόλας. Βάλτε στην βάση της κατσαρόλας 4-5 εκ. νερό.
Πρέπει να φροντίσετε να εφαρμόζει καλά το μπολ στην κατσαρόλα και να σιγουρευτείτε ότι η βάση του δεν ακουμπάει στο καυτό νερό. Βράστε το νερό σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να αρχίσει ήπιος βρασμός.
Ρίξτε στο μπολ τα 2/3 της σοκολάτας. Σβήστε τη φωτιά κι ανακατέψτε με μαρίζ. Μόλις λιώσει η πρώτη δόση, προσθέστε και την υπόλοιπη σοκολάτα. Ανακατέψτε ξανά, μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία η σοκολάτα.
Το μεγάλο μυστικό για να μείνει γυαλιστερή η σοκολάτα μετά το λιώσιμο είναι να τη λιώσετε σταδιακά σε 2 δόσεις για να εξισορροπηθεί η θερμοκρασία της και να παραμείνει γυαλιστερή. Έτσι σταθεροποιούνται οι κρύσταλλοι του βούτυρο κακάο και η λιωμένη σοκολάτα είναι λεία και γυαλιστερή.

Λιώσιμο απομίμησης σοκολάτας σε μικροκύματα.
Είναι πιο γρήγορη μέθοδος, αλλά πρέπει να έχετε το κατάλληλο σκεύος για τα μικροκύματα. Ένα μπολ δηλαδή που δεν θα αναπτύξει πολύ υψηλή θερμοκρασία στο φούρνο. Πρώτον γιατί δεν θα μπορείτε να το πιάσετε και να ανακατέψετε και δεύτερον για να προστατέψετε τη σοκολάτα από πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Βάλτε μέσα στο μπολ τη σοκολάτα και λιώστε τη για 1 λεπτό στο 70% της δύναμης του φούρνου σας. Βγάλτε από το φούρνο μικροκυμάτων κι ανακατέψτε καλά να διαλυθεί και να λιώσει η σοκολάτα. Επαναλάβετε, αυτή την φορά για 10-15 δευτερόλεπτα και ανακατέψτε καλά να διαλυθούν τυχόν κομμάτια σοκολάτας.

*Την περίοδο Μάιο - Σεπτέμβριο λόγω υψηλών θερμοκρασιών, το προϊόν ενδέχεται να αλλοιωθεί στη συσκευασία κατά τη μεταφορά.