Μενού
Καλάθι
Δωρεάν Παράδοση σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 40€

Μείγμα Sweetbay Κέϊκ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα 500gr

Μείγμα Sweetbay Κέϊκ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα 500gr
Μείγμα Sweetbay Κέϊκ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα 500gr
Είδος Κέϊκ
Κατηγορία Μείγματα
Βάρος 500gr
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,19€
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: SWEETBAY
  • Κωδικός: 1030001219-500

Τώρα 4 σε 1! Φτιάξτε 4 διαφορετικά πεντανόστιμα γλυκά χρησιμοποιώντας το μοναδικό Μείγμα SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα.

Το νέο μείγμα του SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε 4 διαφορετικά γλυκά με το ίδιο μείγμα, τα οποία είναι τα αφράτα κέικ και muffins, το ζουμερό ραβανί και η σιροπιαστή καρυδόπιτα. Μπορείτε καθένα από αυτά να τα συνδυάσετε με την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, με σιρόπι ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε. Εντυπωσιάστε τους φίλους και συγγενείς σας με το τελικό αποτέλεσμα οποιουδήποτε γλυκού επιλέξετε να φτιάξετε!

Υλικά για Κέικ και Muffins:

  • 500gr Μείγμα SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα
  • 250gr Νερό 
  • 150gr Λάδι
Οδηγίες Παρασκευής για Κέικ και Muffins:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 250gr νερό και 150gr λάδι.
  • Βήμα 2: Χτυπάτε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά και στη 3η ταχύτητα για 3 λεπτά.
  • Βήμα 3: Ψήνετε στους 180°C ανάλογα τον φούρνο.
Παραλλαγές:
  • Α: 35gr κακάο, 35gr νερό και 75gr κομματάκια σοκολάτας για την παραγωγή κέικ σοκολάτας.
  • Β: 100gr σταφίδες, 7,5gr κανέλα, και 2,5gr μοσχοκάρυδο για την παραγωγή κέικ σταφίδας.
  • Γ: 50gr καρύδια, 50gr σταφίδες, για την παραγωγή βασιλόπιτας.
  • Δ: 100gr καρύδια, 200gr μήλο, 15gr κανέλα, 100gr σταφίδα για την παραγωγή κέικ μήλου.

Υλικά για Ραβανί:

  • 500gr Μείγμα SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα
  • 200gr Νερό
  • 200gr Λάδι 
  • 50gr Σιμιγδάλι ψιλό.
Οδηγίες Παρασκευής για Ραβανί:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 200gr νερό, 200gr λάδι και 50gr σιμιγδάλι ψιλό.
  • Βήμα 2: Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C - 200°C ανάλογα τον φούρνο.
  • Βήμα 3: Για το σιρόπι βάζετε σε κατσαρολάκι 500ml νερό και 600gr ζάχαρη και μόλις βράσει αφαιρείτε από τη φωτιά. Για να σιροπιαστεί πρέπει να είναι κρύο το γλυκό και χλιαρό το σιρόπι.


Υλικά για Καρυδόπιτα:

  • 500gr Μείγμα SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα
  • 210gr Νερό
  • 200gr Λάδι 
  • 1,5gr Κανέλα
  • 0,5gr Γαρύφαλλο 
  • 7,5gr Κακάο 
  • 150gr Καρύδια
Οδηγίες Παρασκευής για Καρυδόπιτα:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 210gr νερό, 200gr λάδι, 1,5gr κανέλα, 0,5gr γαρύφαλλο, 7,5gr κακάο και 150gr καρύδια.
  • Βήμα 2: Χτυπάτε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.
  • Βήμα 3: Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C ανάλογα τον φούρνο.
  • Βήμα 4: Για το σιρόπι βάζετε σε κατσαρολάκι 500ml νερό και 600gr ζάχαρη και μόλις βράσει αφαιρείτε από τη φωτιά. Για να σιροπιαστεί πρέπει να είναι κρύο το γλυκό και χλιαρό το σιρόπι.

Με το νέο Μείγμα SweetBay Κέικ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα, σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα διαφορετικά γλυκά! Πειραματιστείτε και απολαύστε ατελείωτες γευστικές εμπειρίες.

Προτεινόμενα Προϊόντα:

Ταψί ορθογώνιο 28x42x4εκ.
Ηλεκτρονική-ζυγαριά-κουζίνας-10kg-HS-735400
Σπάτουλα inox με μαχαίρι 24,5x5εκ.

Σύνθεση:
Aλεύρι σίτου, ζάχαρη, αποβουτυρωμένο γάλα, αυγό, αλβουμίνη αυγού, άμυλο αραβοσίτου, διογκωτικές ύλες (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο), αλάτι, σταθεροποιητές (κόμμι ακακίας, κομμι κυτταρίνης, ξανθάνη), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), μπαχαρικά, αρωματικές ύλες, χρωστικές (β-καροτένιο, ριβοφλαβίνη), ένζυμα.     

Διατροφική Αξία ανά 100gr σκόνης μείγματος:
Ενέργεια: 1611kj / 380kcal
Λιπαρά: 2,6gr
εκ των οποίων κεκορεσμένα λιπαρά: 1,2gr
Υδατάνθρακες: 78,5gr
εκ των οποίων σάκχαρα: 43,8gr
Εδώδιμες ίνες: 0,9gr
Πρωτεΐνες: 10,2gr
Αλάτι: 2,5gr