Αναρωτιέστε ποια γλυκά θα μπορούσατε να προετοιμάσετε για το πασχαλινό τραπέζι φέτος; Το SweetBay είναι εδώ για να σε βοηθήσει και να σου προτείνει μερικά αγαπημένα από όλους γλυκά για να παρασκευάσετε την περίοδο του Πάσχα εύκολα και με πολύ απλό τρόπο! Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να επιλέξετε κρεμώδη και δροσερά γλυκά που θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή μετά το μεγάλο φαγοπότι, όπως είναι οι Κρέμες.


Πιο συγκεκριμένα, το SweetBay σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε Κρύα Κρέμα στο σπίτι με 2 πολύ απλά βήματα με το νέο Μείγμα Sweetbay Κρύα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Patisserie. Είναι ένα γλυκό που θα σας συναρπάσει και θα δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Αξίζει να το δοκιμάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε με αυτό το πανεύκολο και πολύ νόστιμο γλυκό.


Πώς να φτιάξετε την Κρύα Κρέμα:

  • Bήμα 1: Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ το μείγμα και το νερό.
  • Βήμα 2: Χτυπάμε σε γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή και αν θέλουμε προσθέτουμε σαντιγύ φυτική ή ζωική.


Μπορείτε να παρασκευάσετε ακόμα και ένα πιο χειμωνιάτικο γλυκό, όπως είναι το ραβανί σερβιρίζοντάς το με σαντιγί για μία επιπλέον απολαυστική γευστική εμπειρία. Το συγκεκριμένο γλυκό μπορείτενα το φτιάξετε με το Μείγμα Sweetbay Κέϊκ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα, το οποίο με 3 απλά και εύκολα βήματα είστε έτοιμοι να γευτείτε το υπέροχο γλυκό Ραβανί.


Πώς να φτιάξετε το Ραβανί:

  • Βήμα 1: Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ 500gr μείγμα με 200gr νερό, 200gr λάδι και 50gr σιμιγδάλι ψιλό.
  • Βήμα 2: Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C - 200°C ανάλογα τον φούρνο.
  • Βήμα 3: Για το σιρόπι βάζετε σε κατσαρολάκι 500ml νερό και 600gr ζάχαρη και μόλις βράσει αφαιρείτε από την φωτιά. Για να σιροπιαστεί πρέπει να είναι κρύο το γλυκό και χλιαρό το σιρόπι.


Θα αποτελούσε παράλειψη να μην αναφερθεί το πιο αγαπημένο γλυκό του Πάσχα, το Τσουρέκι! Πολλοί από μας το έχουμε συνδυάσει με τη γιορτή του Πάσχα, με αυτό το κόκκινο αυγό στη μέση του τσουρεκιού. Γι’ αυτό και το SweetBay σας προμηθεύει με το Μείγμα Sweetbay Τσουρέκι Mix για να φτιάξετε μόνοι στο σπίτι το δικό σας πεντανόστιμο και αφράτο Τσουρέκι σε μόλις 5 βήματα!


Πώς να φτιάξετε το Τσουρέκι:

  • Βήμα 1: Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το μείγμα 500gr, το νερό 145-155gr και την νωπή μαγιά 40gr ( ή 20gr ξηρή μαγιά ανακατεμένη με 20gr νερό).
  • Βήμα 2: Χτυπήστε στην 1η ταχύτητα του μίξερ με τον γάντζο για 3 λεπτά και στην 2η ταχύτητα για 18 λεπτά.
  • Βήμα 3: Τοποθετείτε την ζύμη σε ένα μπολ και καλύψτε με μεμβράνη μέχρι να διπλασιαστεί.
  • Βήμα 4: Μορφοποιείτε την ζύμη κατά βούληση και τοποθετείτε σε ταψί ή φόρμα αφήνοντάς το να ξεκουραστεί για 45 λεπτά.
  • Βήμα 5: Αλείψτε τα τσουρέκια με αυγό και ψήστε στον φούρνο στους 160°C ανάλογα τον φούρνο.


Μερικές ακόμη πολύ γευστικές επιλογές για τα γλυκά του Πάσχα που μπορείτε να φτιάξετε είναι το Cheesecake με μαρμελάδα λεμόνι, το Cheesecake με βάση Καρυδόπιτα και η Τάρτα με φράουλες και Κρέμα. Το SweetBay έχει φροντίσει και σου προσφέρει πολλά προϊόντα-υλικά τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παρασκευάσεις τις γλυκές σου δημιουργίες, όπως είναι το μείγμα κρέμας που αναφέρθηκε παραπάνω, με το οποίο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την Τάρτα με τις φράουλες και τη Κρέμα. Επίσης, δε θα έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του SweetBay σε μαρμελάδες η γεύση του λεμονιού, με την οποία μπορείς να παρασκευάσεις το cheesecake με μαρμελάδα λεμόνι. Τέλος, με το Μείγμα Sweetbay Κέϊκ-Muffins-Ραβανί-Καρυδόπιτα μπορείς να φτιάξεις το Cheesecake με βάση Καρυδόπιτα.


Ανακαλύψτε την απόλαυση των γλυκών του πάσχα με τη μοναδική γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να εξερευνήσετε όλα τα προϊόντα του SweetBay και να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πασχαλινά γλυκά!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.