Έχετε κουραστεί από τις ίδιες, τυπικές διακοσμήσεις τούρτας; Θέλετε να προσθέσετε μια τελείως προσωπική πινελιά στις γλυκιές δημιουργίες σας; Το sweetbay.gr έχει τη λύση για εσάς με τα βρώσιμα φύλλα εκτύπωσης για τούρτες. Τώρα, δεν είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε στο ζαχαροπλαστείο για να εκτυπώσετε σε τούρτα κάποια φωτογραφία σας, ένα κείμενο ή ακόμα και το λογότυπο της εταιρείας σας, αλλά πλέον μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, από το σπίτι, εύκολα και απλά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα βρώσιμα φύλλα εκτύπωσης, βρώσιμα μελάνια και έναν απλό εκτυπωτή.

Βρώσιμα φύλλα εκτύπωσης στο sweetbay.gr

Η βρώσιμη εκτύπωση είναι ο τέλειος τρόπος για δημιουργήσετε μία τούρτα που θα είναι διακοσμημένη, κυριολεκτικά με ό,τι έχετε φανταστεί. Η τοποθέτηση του φύλλου εκτύπωσης πάνω στην τούρτα είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Μόλις η τούρτα είναι έτοιμη και έχει σταθεροποιηθεί στο ψυγείο, αφαιρέστε τη νάιλον βάση του φύλλου και εφαρμόστε το πάνω στην τούρτα. Αυτό ήταν! Τώρα η τούρτα σας θα είναι διακοσμημένη με τη φωτογραφία που έχετε εκτυπώσει!

Στο sweetbay.gr, προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από βρώσιμα φύλλα εκτύπωσης, ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόσετε εύκολα στην τούρτα σας, και τα χρώματα να εμφανίζονται με τον πιο καθαρό και έντονο τρόπο. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Εσείς επιλέγετε τη φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να εκτυπώσετε, χρησιμοποιείτε τα βρώσιμα μελάνια εκτύπωσης στον εκτυπωτή σας, και αντί για χαρτί χρησιμοποιείτε τα βρώσιμα φύλλα. Αυτό ήταν. Τα βρώσιμα φύλλα εκτύπωσης έχουν πλάτη από πλαστικό, ώστε να εφαρμόζουν άψογα μέσα στον εκτυπωτή σας με τον ίδιο τρόπο που γλιστράει και το κανονικό χαρτί, και εκτυπώνονται με βρώσιμα μελάνια. Στη συνέχεια, το πλαστικό κάλυμμα αφαιρείται και το βρώσιμο φύλλο εφαρμόζεται σε ένα στρώμα ζαχαρόπαστας στην κορυφή της τούρτας. Το φύλλο είναι βρώσιμο και φτιαγμένο από 100% ασφαλή υλικά και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της βρώσιμης εκτύπωσης.

Οι βρώσιμες εκτυπώσεις είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Είτε για γενέθλια, γιορτές ή και γάμους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας σχέδιο και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με τη δημιουργικότητά σας.

Τι περιμένετε λοιπόν; Οι βρώσιμες εκτυπώσεις του sweetbay.gr είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τις τούρτες σας με ό,τι έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το βρώσιμο φύλλο μας είναι εύκολο στη χρήση και παράγει εικόνες υψηλής ποιότητας που δεν ξεθωριάζουν και είναι εύκολο στην εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική τούρτα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα κάνει την ειδική περίσταση ακόμα πιο αξέχαστη.

Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.

Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.